Saturday, January 26, 2019

Erilaiset järjestöt, yhteisöt esiintyvät mielellään kansan asialla, vaan edustajiaan ei saa kiinni sähköpostilla, eikä somesta. Esim Kalevi Helo ehdokkaana ei kommentoi eikä vastaa

Kalevi Helo ei vastaa sähköpostiinsa? (Täydennys Kalevi Helo vastasi vrk viiveellä fb:n kautta) Kuinka uskottavasti hoidetaan puoluehankkeita ilman yhteistyötä? 

Kansa ei voi yhdistyä kuten viime sodissa jos jaotellaan kansamme sinisilmäisiin, läskeihin etc. 

Yhteinen etumme on hakea suurimmat yhteiset tavoitteet: 1 = Matu- ja islaminvaasio ja miehittäjä-Ryssä ulos. Huomenna on myöhäistä. Kaikki ei sitä ymmärrä vielä. 

Yhteistyö on voimaa, ei selkäänpuukotukset miltäänosin. Jos viime sodisssa olisi isänmaalliset puukotelleet toisiaan kuten nyt tapahtuu liian usein, emme olisi tässä vaan tämä olisi osa moskovan oblastia ja tätä asuisi muut kuten on käynyt muualla moskovan invaasiokohteissa. 

Joten jos aiomme torjua matuinvaasion ja islamin laajenemisen, niin nyt on haettava suurimmat yhteiset tekijät on sitten joukossa paskahampaita, narkkareita, juoppoja, huoria, ulosotossa eläviä suomalaisia tmv. 

Pelkällä merkonomikaartilla ei seuraavissakaan vaaleissa ole kuin suvakkihorot jälleen vaalien voittajia. 

Eduskuntavaaliehdoka Pirkanmaa Seppo Lehto https://eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaa.blogspot.com 

vapaussoturi@gmail.com

Markkinointivinkkejä oheiseen tapaan olen antanut erilaisille km-tahoina esiintyville eri puolueissa ja yksityishenkilöille. Joskus tuntuu tuuleen kylvämiseltä.

--------------
Eripuraisen kansan suurin vihollinen on se itse erilaisine selkäänpuukottajineen. Vain yhteistyön ymmärtävät luovat uutta https://europarlamenttiehdokkaat-pirkanmaa.blogspot.com/
----------
https://vapaussoturi-1.blogspot.com/
------------------------