Tuesday, January 2, 2018

Hirttonaru kannattelee hirtettyä yhtä hyvin kuin stalinistiset komuvalheet Suomen alun "sisällissodasta 1918", kun kyse kiistattomasti isovenäläisen miehityksen ja joukkojen poistoista kommarikätyreineen pois itsenäistyneestä valkoisesta Suomesta


Olennaista on vain raaka historiallinen objektiivinen totuus, ei komuvalheet. Hirttonaru kannattelee hirtettyä yhtä hyvin kuin stalinistiset komuvalheet Suomen alun "sisällissodasta 1918", kun kyse kiistattomasti isovenäläisen miehityksen ja joukkojen poistoista kommarikätyreineen pois itsenäistyneestä valkoisesta Suomesta


Ilmiselvät ryssäläisten tahojemme kommunistiset suomettuneet harhakuvat: "Sisällissota ja kapina"-termeinä vain vapaussotamme sivujuonne, kuten veljesmurhat ja torpparien asema. Mikäli punaiset olisivat voittaneet olisimme siirtyneet osaksi Neuvosto-Venäjän kolhoosi- ja sovhoosijärjestelmiä eräänlaiseen vielä vittumaisempaan "mir-järjestelmään".


http://tartonrauha.blogspot.fi  14.10.1920 rauha tehtiin imperialistisen Ryssän kanssa ei kapinallisten punikkiloisten kanssa. 

Tammikuussa 2018 tärkeää muistaa Laura Huhtasaari presidentiksi. Ryssänkäki Sauli Niinistö syököön ryssänpaskaansa "sisällissodasta" ja nauttikoon dementialääkkeitään.

Historioitsija Seppo Lehto Tampere
Tampereen yliopisto

PS: Olemme jälleen matkalla kohti Tammisunnuntain eli vapaussodan alkamisen vuosipäivää



--------------------------------------------------------

https://vapaussoturi-1.blogspot.fi

---------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment